HP PhotoSmart Premium C 7380

Premium C 7380 HP
HP PhotoSmart Premium C 7380
0 0 DKK

BilligToner.dk sælger et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart Premium C 7380. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der en gang mellem lanceres nye produkter.

Til visse modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de stort set altid leverer samme antal prints i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Siden vi startede med at sælge billige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart Premium C 7380

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer