HP PhotoSmart PLUS E ALL IN ONE

PLUS E ALL IN ONE HP
HP PhotoSmart PLUS E ALL IN ONE
0 0 DKK

Vi tilbyder en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart PLUS E ALL IN ONE. Vi lægger os i selen for at tilbyde det største udvalg til lige netop din printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der løbende kommer nye produkter til.

Siden vi begyndte at forhandle prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Til visse modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel en hel del billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, da de stort set altid leverer lige så mange udskrifter i samme gode kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart PLUS E ALL IN ONE

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer