HP PhotoSmart D 5163

D 5163 HP
HP PhotoSmart D 5163
0 0 DKK

Til visse printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver samme antal prints i samme høje kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Lige siden vi begyndte at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart D 5163

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer