HP PhotoSmart C 4673

C 4673 HP
HP PhotoSmart C 4673
0 0 DKK

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem kl. 9 og 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i åbningstiden.

Lige siden vi startede med at sælge prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udvalget af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Vi tilbyder en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart C 4673. Vi lægger os i selen for at have et bredt udvalg til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der løbende lanceres nye produkter.

Til visse modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de næsten altid giver lige så mange prints i samme høje kvalitet som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart C 4673

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer