HP PhotoSmart C 309 A

C 309 A HP
HP PhotoSmart C 309 A
0 0 DKK

Til visse printere fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal udskrifter i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Lige siden vi startede med at forhandle billige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

BilligToner tilbyder et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart C 309 A. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så hold øje med denne side, idet der løbende kommer nye produkter til.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart C 309 A

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer