HP PhotoSmart AIO C 6100

AIO C 6100 HP
HP PhotoSmart AIO C 6100
69 69 DKK
3.6714285714286 5 20

Til visse modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de næsten altid giver samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vi forhandler et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart AIO C 6100. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige netop din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at noget mangler på listen, så hold øje med denne side, da der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Siden vi begyndte at sælge billige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udbuddet af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre mærker.

Vis mere

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

99% positive anmeldelser

Se de nyeste her