HP PhotoSmart AIO C 5180

AIO C 5180 HP
HP PhotoSmart AIO C 5180
69 69 DKK
3.6714285714286 5 20

Har du spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre mellem klokken 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i åbningstiden.

BilligToner tilbyder en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart AIO C 5180. Vi bestræber os på at tilbyde et stort udvalg til lige netop din printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Til nogle modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel en hel del billigere end de originale produkter, men vores råd er, at du vælger de kompatible, da de stort set altid leverer lige så mange udskrifter i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

99% positive anmeldelser

Se de nyeste her