HP PhotoSmart 4690

4690 HP
HP PhotoSmart 4690
0 0 DKK

BilligToner.dk sælger et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart 4690. Vi lægger os i selen for at tilbyde et stort udvalg til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der løbende kommer nye produkter til.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre mellem klokken 9 og 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Til visse printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange udskrifter i samme høje standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Lige siden vi begyndte at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart 4690

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

94% positive anmeldelser

Se de nyeste her

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer