HP PhotoSmart 3188

3188 HP
HP PhotoSmart 3188
0 0 DKK

Har du spørgsmål til vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem kl. 9:00 og 17:00, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i åbningstiden.

Til nogle printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel en hel del billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, da de næsten altid leverer samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

BilligToner tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart 3188. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart 3188

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer