HP OfficeJet 7500 A Wide Format e-All-in-One

7500 A Wide Format e-All-in-One HP
HP OfficeJet 7500 A Wide Format e-All-in-One
79 86 DKK

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Siden vi startede med at forhandle billige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem klokken 9:00 og 17:00, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

BilligToner.dk forhandler en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard OfficeJet 7500 A Wide Format e-All-in-One. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der en gang mellem lanceres nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP OfficeJet 7500 A Wide Format e-All-in-One

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

94% positive anmeldelser

Se de nyeste her