HP LaserJet Pro P 1601

P 1601 HP
HP LaserJet Pro P 1601
191 747 DKK
5 5 3

Til nogle printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme gode standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i åbningstiden.

Siden vi begyndte at forhandle prisvenlige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Vi sælger et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LaserJet Pro P 1601. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der løbende lanceres nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP LaserJet Pro P 1601

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

96% positive anmeldelser

Se de nyeste her