HP LaserJet Pro M 1212 NF MFP

M 1212 NF MFP HP
HP LaserJet Pro M 1212 NF MFP
191 1158 DKK
4.825 5 12

Til visse printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er ofte væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange prints i samme høje standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Siden vi startede med at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP LaserJet Pro M 1212 NF MFP

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

93% positive anmeldelser

Se de nyeste her