HP LaserJet P 1604

1604 HP
HP LaserJet P 1604
191 924 DKK
5 5 1

BilligToner.dk sælger et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LaserJet P 1604. Vi bestræber os på at tilbyde et stort udvalg til lige netop din printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, da der løbende lanceres nye produkter.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange udskrifter i samme gode standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP LaserJet P 1604

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her