HP LaserJet P 1601

1601 HP
HP LaserJet P 1601
191 924 DKK
5 5 1

BilligToner tilbyder en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LaserJet P 1601. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige netop din printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, da der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Til visse modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at du køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Siden vi startede med at forhandle billige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem kl. 9 og 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP LaserJet P 1601

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

92% positive anmeldelser

Se de nyeste her