HP LaserJet P 1008

1008 HP
HP LaserJet P 1008
191 792 DKK

Har du spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Siden vi startede med at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre mærker.

Til visse modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange udskrifter i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

BilligToner tilbyder en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LaserJet P 1008. Vi bestræber os på at tilbyde et bredt udvalg til lige netop din printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med denne side, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP LaserJet P 1008

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her