HP LaserJet P 1006

1006 HP
HP LaserJet P 1006
191 792 DKK

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem kl. 9 og 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i åbningstiden.

BilligToner sælger en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LaserJet P 1006. Vi bestræber os på at have det største udvalg til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, da der løbende tilføjes nye produkter.

Til visse modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP LaserJet P 1006

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

92% positive anmeldelser

Se de nyeste her