HP LaserJet M 1212 NF MFP

1212 NF MFP HP
HP LaserJet M 1212 NF MFP
191 1395 DKK
4.825 5 12

Til visse printere fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de næsten altid giver lige så mange udskrifter i samme gode standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i åbningstiden.

Vi tilbyder en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LaserJet M 1212 NF MFP. Vi lægger os i selen for at tilbyde et bredt udvalg til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, da der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP LaserJet M 1212 NF MFP

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

92% positive anmeldelser

Se de nyeste her