HP LaserJet Enterprise P 3000

P 3000 HP
HP LaserJet Enterprise P 3000
221 3437 DKK
4.5 5 2

Siden vi begyndte at forhandle billige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Til visse printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at man køber de kompatible, idet de stort set altid leverer samme antal udskrifter i samme høje standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

BilligToner.dk forhandler et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LaserJet Enterprise P 3000. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige netop din printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre fra 9 til 17, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i åbningstiden.

Vis mere