HP LaserJet Enterprise M 612 dn

M 612 dn HP
HP LaserJet Enterprise M 612 dn
1403 2245 DKK

Siden vi startede med at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vi tilbyder en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LaserJet Enterprise M 612 dn. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige netop din printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, idet der løbende kommer nye produkter til.

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, da de næsten altid giver lige så mange udskrifter i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere