HP LaserJet Enterprise M 608 / dn / dx / n / x

M 608 / dn / dx / n / x HP
HP LaserJet Enterprise M 608 / dn / dx / n / x
661 2307 DKK

Til visse printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er som regel en hel del billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, idet de næsten altid giver samme antal prints i samme høje standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

Vi tilbyder en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LaserJet Enterprise M 608 / dn / dx / n / x. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men mener du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der en gang mellem lanceres nye produkter.

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vis mere