HP Color LaserJet CP 3529

3529 HP
HP Color LaserJet CP 3529
0 0 DKK

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de næsten altid leverer lige så mange prints i samme høje standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem kl. 9:00 og 17:00, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Lige siden vi startede med at sælge prisvenlige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP Color LaserJet CP 3529

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

92% positive anmeldelser

Se de nyeste her

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer