HP Color LaserJet CP 3527

3527 HP
HP Color LaserJet CP 3527
0 0 DKK

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem kl. 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Siden vi begyndte at forhandle billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udvalget af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Til nogle printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at du køber de kompatible, idet de stort set altid leverer lige så mange udskrifter i samme høje standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP Color LaserJet CP 3527

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer