Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Epson Stylus Color 640
48 457 DKK

Lige siden vi begyndte at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Til nogle modeller fra standard findes der såkaldte kompatible tonerpatroner. De er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale tonerpatroner, men vores råd er, at man vælger de kompatible, da de stort set altid giver lige så mange prints i samme høje standard som originale tonerpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

Læs mere

Følgende tonere passer til Epson Printerpatroner Stylus Color 640

  • Epson Printerpatroner Stylus Color 640