Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!

Epson

Epson

I vores webshop finder du en lang række printerpatroner til printere fra Epson, og vi bestræber os på at tilbyde dem til markedets billigste priser. Udvalget omfatter printerpatroner til Epsons mange serier, herunder Expression, Workforce og Stylus. Vi forhandler printerpatroner i såvel sort som farver – cyan, gul og magenta.

Vælg din Epson serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

Prisgaranti på printerpatroner til Epson

Til Epsons printere kan du finde både originale printerpatroner og kompatible printerpatroner. Førstnævnte har Epson selv fremstillet, hvorimod de kompatible printerpatroner er lavet af tredjepart. Det betyder, at de kompatible printerpatroner fås til en langt bedre pris, selv om de printer lige så godt som de originale printerpatroner.

Og fordi vi tilbyder prisgaranti på alle vores kompatible printerpatroner, er du altid sikret en lav pris hos BlligToner. Men ikke nok med det – vi sørger også for at levere hurtigt og billigt: Bestiller før 17:00 på hverdage, så sender vi din printerpatron allerede samme dag.

Og hvis du oplever de mindste problemer med din levering eller din printerpatron, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi holder åbent mandag til fredag kl. 9-16, og du kan kontakte os på både telefon og mail.

I 1942 blev Epson etableret i Japan, og i begyndelsen var det ure, som virksomheden fremstillede. Derfor blev Epson officiel tidtager ved OL, da det i 1964 blev afholdt i Tokyo. Og der går kun yderligere fire år, før Epson sender sin første printer på markedet. Det europæiske marked får glæde af Epsons printere i 1990, hvor virksomheden får nyt hovedkontor i Amsterdam.

Prisen for bedste fotoprinter ved TIPA Awards uddeles til Epson i 2014, og der hersker ikke længere nogen tvivl om Epsons position som en af verdens førende producenter af printere og printerpatroner. Med virksomheder i 94 lande og en solid CSR-strategi er Epson i dag en moderne elektronikvirksomhed, der både tænker på sine kunder og miljøet.

Arbejdet med at skabe en mere bæredygtig produktion har således høj prioritet hos Epson, og miljøvisionen for 2050 går bl.a. ud på at reducere udslippet af CO2 med 90 pct. Alt affaldet fra Epsons produktion genbruges allerede den dag i dag, så virksomheden er godt på vej til at nå sit mål for fremtiden.

BilligToner har også gennemført tiltag for at højne hensynet til miljøet, blandt andet ved at tilbyde kompatible printerpatroner til Epsons printere. På den måde kan vi nemlig øge mængden af elektronik, der genbruges, så miljøet ikke lider overlast.