Epson Printerpatroner

Epson

I vores webshop finder du en lang række printerpatroner til printere fra Epson, og vi bestræber os på at tilbyde dem til markedets billigste priser. Udvalget omfatter printerpatroner til Epsons mange serier, herunder Expression, Workforce og Stylus. Vi forhandler Epson printerpatroner i såvel sort som farver – cyan, gul og magenta.

Find nemt din printer. Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

Prisgaranti på printerpatroner til Epson

Til Epsons printere kan du finde både originale printerpatroner og kompatible printerpatroner. Førstnævnte har Epson selv fremstillet, hvorimod de kompatible printerpatroner er lavet af tredjepart. Det betyder, at de kompatible printerpatroner fås til en langt bedre pris, selv om de printer lige så godt som de originale printerpatroner.

Kompatible Epson Printerpatroner

Og fordi vi tilbyder prisgaranti på alle vores kompatible printerpatroner, er du altid sikret en lav pris hos BlligToner. Men ikke nok med det – vi sørger også for at levere hurtigt og billigt: Bestiller før 17:00 på hverdage, så sender vi din printerpatron allerede samme dag.

Og hvis du oplever de mindste problemer med din levering eller din printerpatron, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi holder åbent mandag til fredag kl. 9-16, og du kan kontakte os på både telefon og mail.

Hos BilligToner har vi også et stort udvalg af Epson toner samt mange andre kompatible toner-produkter. Se hvilke og læs mere under punktet toner i menuen.

Epson Printerpatroner til både blæk og toner

Vi forhandler en lang række printerpatroner til din Epson printer – uanset om printeren bruger toner eller blæk, eller om du foretrækker originale – eller kompatible printerpatroner.

Hvad er forskellen på printerpatroner og blækpatroner?

Det korte svar er, at der ikke er forskel på printerpatroner og blækpatroner, men at det er to forskellige betegnelser for samme ting. Printerpatroner, eller blækpatroner, anvendes, i begge tilfælde, i inkjetprintere.  Der er derimod forskel på printerpatroner og printertoner, og de bruges i forskellige typer printere. Printerpatroner er fyldt med flyende blæk, hvorimod tonerpatroner indeholder et fint pulver. Blækket fra printerpatroner overføres på papiret igennem printerhovedet, der bevæges af en præcisionsmotor via en tandrem, hvorimod tonerpulveret overføres via en rulle ned på papiret. Læs bl.a. mere om vores Epson toner her på hjemmesiden.

Hvordan finder du den rigtige printerpatron til din Epson printer?

Her på siden er det nemt at finde præcis den printerpatron, som passer til din Epson printer. Du behøver blot at vælge serien ud fra listen og efterfølgende vælge den model du har, så har vi samlet alle de printerpatroner, der passer til din printer – både originale og kompatible printerpatroner.

Modelnavnet vil fremgå af din kvittering, fra dengang du købte din Epson printer, ellers vil navnet ofte stå bag på din printer. En anden fremgangsmåde kunne være at kigge på den printerpatron, der sidder i printeren nu, og bruge det nummer, der står på patronen. Ellers er du altid velkommen til at kontakte os på info@billigtoner.dk eller på telefon 70276666 og spørge os.

Hvordan skifter man sin printerpatron til Epson?

Når du skal skifte din printerpatron, er det en god ide at læse vejledningen eller manualen, der fulgte med din printer. Det er vigtigt ikke at berøre chippen, der sidder på printerpatronen, da det kan beskadige patronen.

  1. Ryst patronen nogle gange inden du pakker den ud.
  2. Pak patronen ud af pakken eller plastikfolien og tag herefter forsigtigt den røde eller gule tape af patronen - nogle patroner har også forskellige former for transport-plastik, som også skal fjernes.
  3. Gå nu ind i menuen på din printer og vælg ”Udskift blækpatron”.
  4. Vælg den farve, der skal udskiftes, og tag den ud af printeren – det er en god ide at udskifte én farve ad gangen.
  5. Nu monteres den nye patron, som sættes ind indtil du hører et lille ”klik”. Luk lågen og følg instruktionen på printeren.
  6. Printeren skulle nu være klar til at udskrive efter lidt tid, der kan gå op til ca. ét minut for nogle printere, før de er klar.  Nogle gange får man en fejlmelding om at patronerne ikke kan findes, så kan du tage patronen ud igen og foretage installationen forfra.   

Lidt om Epson Printerpatroner

I 1942 blev Epson etableret i Japan, og i begyndelsen var det ure, som virksomheden fremstillede. Derfor blev Epson officiel tidtager ved OL, da det i 1964 blev afholdt i Tokyo. Og der går kun yderligere fire år, før Epson sender sin første printer på markedet. Det europæiske marked får glæde af Epsons printere i 1990, hvor virksomheden får nyt hovedkontor i Amsterdam.

Prisen for bedste fotoprinter ved TIPA Awards uddeles til Epson i 2014, og der hersker ikke længere nogen tvivl om Epsons position som en af verdens førende producenter af printere og printerpatroner. Med virksomheder i 94 lande og en solid CSR-strategi er Epson i dag en moderne elektronikvirksomhed, der både tænker på sine kunder og miljøet.

Bæredygtighed og Epson Printerpatroner

Arbejdet med at skabe en mere bæredygtig produktion har således høj prioritet hos Epson, og miljøvisionen for 2050 går bl.a. ud på at reducere udslippet af CO2 med 90 pct. Alt affaldet fra Epsons produktion genbruges allerede den dag i dag, så virksomheden er godt på vej til at nå sit mål for fremtiden.

BilligToner har også gennemført tiltag for at højne hensynet til miljøet, blandt andet ved at tilbyde kompatible printerpatroner til Epsons printere. På den måde kan vi nemlig øge mængden af elektronik, der genbruges, så miljøet ikke lider overlast.