Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Epson Stylus Color 460
48 457 DKK

Siden vi begyndte at forhandle billige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre mærker.

Til visse modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible tonerpatroner. Disse er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, da de stort set altid leverer samme antal prints i samme gode kvalitet som originale tonerpatroner. Kompatible tonerpatroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem klokken 9:00 og 16:00, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

Læs mere

Følgende tonere passer til Epson Printerpatroner Stylus Color 460

  • Epson Printerpatroner Stylus Color 460