Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Epson Stylus Color 1520 / C
48 457 DKK

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i åbningstiden.

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale tonerpatroner, men vores råd er, at man vælger de kompatible, da de stort set altid giver samme antal udskrifter i samme høje standard som de originale. Kompatible tonerpatroner produceres ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

BilligToner.dk tilbyder et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Stylus Color 1520 / C. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, idet der en gang mellem lanceres nye produkter.

Lige siden vi startede med at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Læs mere

Følgende tonere passer til Epson Printerpatroner Stylus Color 1520 / C

  • Epson Printerpatroner Stylus Color 1520

  • Epson Printerpatroner Stylus Color 1520 C