Dell Farvelaser 3130 / cn

3130 / cn Dell
Dell Farvelaser 3130 / cn
1251 1855 DKK

BilligToner.dk sælger et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Farvelaser 3130 / cn. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige netop din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der løbende kommer nye produkter til.

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel en hel del billigere end de originale produkter, men vores råd er, at man køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver samme antal prints i samme gode standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Siden vi startede med at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem klokken 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til Dell Farvelaser 3130 / cn

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

89% positive anmeldelser

Se de nyeste her