Dell

Dell

Er du på udkig efter billige printerpatroner til din Dell printer, finder du et stort udvalg i vores webshop. Hos BilligToner.dk forhandler vi et omfattende sortiment af billige printerpatroner i bedste kvalitet – både til laser- og blækprintere fra Dell.

Find nemt din printer. Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

Billige Dell-printerpatroner 

I vores webshop finder du billige printerpatroner, om passer til Dells printere, og fordi vi nøje følger udviklingen på markedet, kan du altid være sikker på, at vi har de nyeste printerpatroner til din Dell printer. Og skulle din Dell printer være en lidt ældre model, er der også håb: Vi forhandler printerpatroner til mange ældre modeller, som ikke længere er på markedet.

Blandt vores printerpatroner finder du også kompatible printerpatroner til Dells printere. Det betyder, at de ofte er langt billigere end de originale printerpatroner. Derfor kan du spare en hel del penge, hvis du bruger din printer meget, for eksempel i forbindelse med dit arbejde på hjemmekontoret.

I 1984 grundlagde Michael Dell sit elektronikfirma, som i årene frem til i dag har været igennem en rivende udvikling. Den allerførste Dell-printer fandt vej til forbrugerne så sent som i 2003, men mærket blev lynhurtigt populært, og det varede ikke længe, før Dell havde udvidet produktporteføljen til også at omfatte et bredt udvalg af computertilbehør.

For Dell er CSR alfa og omega i forretningsudviklingen. Derfor har elektronikgiganten taget flere initiativer, som har til formål at højne miljøhensyn og kvaliteten af firmaets arbejdsforhold, for eksempel øget energieffektivitet og gode medarbejderforhold, som lever op til de generelle etiske standarder. Krav, der også stilles til Dells underleverandører.

Faktisk har Dell siden 2007 genbrugt over ½ mia. kilo brugt elektronik, og det placerer Dell på førstepladsen over verdens it-producenter, når det handler om genbrug af elektronik. På samme måde er fremstillingen af kompatible printerpatroner også en måde at genanvende elektronik, fordi printerpatronerne laves ved at genbruge originale Dell printerpatroner.

Måden de kompatible printerpatroner fremstilles, er ved at skifte valse og samtlige sliddele. Herefter hældes nyt tonerpulver i printerpatronerne, og derefter foretages en grundig stikprøvekontrol, før printerpatronerne leveres til BilligToner. Tit fås alle sliddele og tonerpulveret hos den samme underleverandør, som Dell selv køber fra, hvorfor der ikke er nogen reel forskel på printerpatronerne. Priserne, derimod, er sjældent ens. Som regel kan du spare mange penge, når du køber kompatible printerpatroner frem for de originale.

BilligToner fører et stort udvalg af Dells printerpatroner, og bestiller du inden kl. 17 på hverdage, afsender vi samme dag. Fragten er billig, uanset hvor mange printerpatroner du bestiller.