Brother IntelliFax-3550

3550 Brother
Brother IntelliFax-3550
0 0 DKK

Lige siden vi begyndte at forhandle billige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udvalget af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre mærker.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem klokken 9 og 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Til visse modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange prints i samme høje standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vi forhandler en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard IntelliFax 3550. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige netop din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, da der løbende tilføjes nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother IntelliFax-3550

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer