Brother Fax-8650 P

8650 P Brother
Brother Fax-8650 P
0 0 DKK

Til nogle modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de stort set altid leverer lige så mange prints i samme høje standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

BilligToner forhandler et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Fax 8650 P. Vi bestræber os på at tilbyde et bredt udvalg til lige præcis din printer, også kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem klokken 9 og 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother Fax-8650 P

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer