Brother Fax-1840 / C / CN

1840 / C / CN Brother
Brother Fax-1840 / C / CN
36 36 DKK

Siden vi startede med at sælge prisvenlige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre mærker.

Vi forhandler en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Fax 1840 / C / CN. Vi bestræber os på at tilbyde et stort udvalg til lige netop din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der en gang mellem lanceres nye produkter.

Til nogle modeller fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange udskrifter i samme gode standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother Fax-1840 / C / CN

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

94% positive anmeldelser

Se de nyeste her