Utax

Utax

UTAX, som i dag er ejet af Triumph-Adler, har vundet udbredelse på det danske marked, selv om det stadig er et af de mindre kendte mærker. Men de driftsikre printere findes i dag på mange danske arbejdspladser, og hos BilligToner tilbyder vi naturligvis også printerpatroner til flere printerserier fra UTAX, for eksempel UTAX LP og UTAX CDC.

Find nemt din printer. Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

Billige printerpatroner til UTAX

UTAX blev dannet i Hamborg i 1961 som Electronic-Büromaschinen-Vertriebs GmbH, der producerede skrivemaskiner, og i 1968 skiftede virksomheden navn til UTAX. I 1983, godt tyve år efter firmaets grundlæggelse, introducerede UTAX sin første A2-maskine på markedet.

Status i 1996 er, at UTAX sælger sine produkter i mere end 40 lande i Europa, Afrika og Mellemøsten, og i 1990 bliver virksomheden så opkøbt af Triumph-Adler, som på det tidspunkt igen er på tyske hænder. Men navnet UTAX beholder man, idet man beslutter sig for at fortsætte med en 2-brand-strategi, således at du i dag både finde UTAX printere og printerpatroner samt Triumph-Adler printere og printerpatroner på markedet.

Og da Triumph-Adler i 2003 indgår et strategisk partnerskab med japanske Kyocera Mita, bliver UTAX samtidig en del af det samarbejde, hvilket åbner nye globale muligheder for den tyske printervirksomhed. Og i dag indgår netop også samarbejde som en del af virksomhedens forretningsfilosofi, hvor relationerne til såvel samarbejdspartnere som kunderne er af afgørende betydning for UTAX.

Så når du køber din UTAX printerpatron, er det flere store virksomheders erfaring, der ligger bag tilblivelsen, og du kan derfor være sikker på, at du får et produkt af høj kvalitet og med mange timers levetid. Vi hos BilligToner er i hvert fald overbeviste om, at vores kunder bliver fuldt ud tilfredse med printerpatronerne til deres UTAX printere, hvorfor vi tilbyder 100 % tilfredshedsgaranti på printerpatronerne.

BilligToner tilbyder printerpatroner til følgende af UTAX serier: UTAX CD, UTAX CDC, UTAX CLP, UTAX LP, UTAX P og UTAX PC. Tag også et kig i kategorien Andet, hvor du finder printerpatroner, der falder uden for disse serier.

Leder du efter printerpatroner til din UTAX printer, så vælg UTAX og derefter serie og model i dropdown-menuerne, og herefter kommer en liste med printerpatroner til din UTAX printer. Og når du har valgt din printermodel, fremgår det, hvilke printerpatroner vi forhandler – for eksempel om der både tilbydes sorte tonere og farvetonere.

Hvis du bestiller din UTAX printerpatroner på hverdage inden kl. 17, så sørger vi for at sende dig printerpatronerne samme dag. Og fragten er altid billig – uanset om du køber én eller mange printerpatroner.