Triumph Adler

Triumph Adler

Som ejer af en Triumph-Adler printer kan det somme tider være svært at finde et sted at købe sine printerpatroner, men hos BilligToner har vi sat os for at føre produkter til så mange af markedets printermærker som muligt. Så naturligvis forhandler vi også printerpatroner til Triumph-Adlers printere.

Find nemt din printer. Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

Landets billigste printerpatroner til Triumph-Adler

Triumph-Adler stammer fra Tyskland og blev etableret i 1957, hvor de to selskaber Triumph og Adler fusionerede. Triumph blev grundlagt som Deutsche Triumph Fahrradwerke af SiegFried Bettmann i Nürnberg i 1896 og var således oprindeligt en cykelproducent og et datterselskab af britiske Triumph Cycle Company, som det blev uafhængigt af i 1913. I 1950’erne bestod Triumphs produktion af alt fra skrivemaskiner til cykler, motorcykler og biler.

I 1957 blev Triumph som nævnt opkøbt af Adlerkoncernen, der var grundlagt af Heinrich Kleyer i 1880 og ligesom Triumph primært producent af køretøjer. Men efter sammenlægningen blev der øget fokus på kontormaskiner, og som udviklingen af computerteknologien tog til op gennem 1970’erne, luftede Triumph-Adler nye tider.

I 1980 sendtes Triumph-Adlers første pc Alphatronic på markedet, og de følgende år fulgte flere modeller af Alphatronic-computeren. Italienske Olivetti købte i 1986 aktiemajoriteten i Triumph-Adler, men den tyske koncern beholdt dog sit navn, så man den dag i dag stadig kan købe printere og printerpatroner fra Triumph-Adler.

I BilligToners webshop finder du printerpatroner til flere af Triumph-Adlers laserprintere i serierne Triumph-Adler 261, Triumph-Adler CLP, Triumph-Adler DC, Triumph-Adler DCC, Triumph-Adler LP, Triumph-Adler P og Triumph-Adler PC.

Triumph-Adlers laserprintere er særligt velegnede til arbejdspladsen, hvor de effektive multifunktionsprintere søger for en lettere hverdag for alle. Med mere end 100 års erfaring som innovativ virksomhed, der hele tiden har været med helt fremme, og en solid erfaring fra computerbranchen gennem cirka fyrre år går man aldrig galt i byen med Triumph-Adlers printere. Flotte udskrifter og printere med lang levetid. Og printerpatronerne kan du naturligvis købe hos BilligToner, som giver dig 100 % tilfredshedsgaranti på, at de lever op til Triumph-Adlers høje niveau.

Ligesom det er tilfældet med vores mange andre printerpatroner, sørger vi for at holde prisen så lav som muligt. Også på fragten. Og hvis du bestiller din Triumph-Adler printerpatron allerede i dag inden klokken 17, afsender vi samme dag (eller førstkommende hverdag, hvis du bestiller i weekenden eller på helligdage). Og skulle du opleve problemer med leveringen eller din printerpatron, så tag kontakt til vores telefoniske kundeservice, og vi vil straks forsøge at hjælpe dig.