Samsung SCX 4116

4116 Samsung
Samsung SCX 4116
211 211 DKK

Siden vi begyndte at forhandle billige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

BilligToner sælger et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard SCX 4116. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din printer, også kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der løbende lanceres nye produkter.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem kl. 9:00 og 17:00, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Til visse modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at du køber de kompatible, idet de stort set altid leverer samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Samsung SCX 4116

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

92% positive anmeldelser

Se de nyeste her