Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 16.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Samsung CLX 9252 NA
291 2030 DKK

Siden vi startede med at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udvalget af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Til nogle printere af mærket Samsung sælges der såkaldte kompatible tonerpatroner. Disse er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, idet de næsten altid leverer lige så mange udskrifter i samme høje kvalitet som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 16, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Vi tilbyder et stort udvalg af produkter til printere fra Samsung, og herunder ser du udvalget af patroner til din Samsung CLX 9252 NA. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Læs mere

Følgende tonere passer til Samsung Printerpatroner CLX 9252 NA

  • Samsung Printerpatroner CLX 9252NA