Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 16.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Samsung CLX 9250 ND
291 2030 DKK

Til visse modeller af mærket Samsung sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, da de næsten altid giver lige så mange prints i samme gode standard som de originale. Kompatible tonerpatroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 16, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Siden vi startede med at forhandle billige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Læs mere

Følgende tonere passer til Samsung Printerpatroner CLX 9250 ND

  • Samsung Printerpatroner CLX 9250ND