Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 16.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Samsung CLX 8651 / ND
154 1439 DKK

Til visse modeller af mærket sælges der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale tonerpatroner, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, idet de næsten altid leverer lige så mange udskrifter i samme høje standard som originale tonerpatroner. Kompatible tonerpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Siden vi begyndte at forhandle billige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 16, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

BilligToner tilbyder en lang række tonerpatroner til -printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din CLX 8651 / ND. Vi lægger os i selen for at tilbyde et stort udvalg til lige netop din -printer, også kompatible tonerpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der løbende tilføjes nye produkter.

Læs mere

Følgende tonere passer til Samsung Printerpatroner CLX 8651 / ND

  • Samsung Printerpatroner CLX 8651

  • Samsung Printerpatroner CLX 8651 ND