Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 16.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Samsung CLX 8642 / DN
154 1439 DKK

Lige siden vi begyndte at sælge billige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre mærker.

BilligToner.dk sælger en lang række tonerpatroner til printere fra , og herunder ser du udvalget af patroner til din CLX 8642 / DN. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible tonerpatroner, men synes du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Til nogle modeller af mærket sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale tonerpatroner, men vores råd er, at man køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange udskrifter i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Læs mere

Følgende tonere passer til Samsung Printerpatroner CLX 8642 / DN

  • Samsung Printerpatroner CLX 8642

  • Samsung Printerpatroner CLX 8642 DN