Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 16.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Samsung CLX 8641 / ND
154 1439 DKK

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 16, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i åbningstiden.

Til visse modeller fra sælges der såkaldte kompatible tonerpatroner. Disse er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale tonerpatroner, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, da de næsten altid leverer samme antal udskrifter i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Lige siden vi startede med at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Læs mere

Følgende tonere passer til Samsung Printerpatroner CLX 8641 / ND

  • Samsung Printerpatroner CLX 8641

  • Samsung Printerpatroner CLX 8641 ND