Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 16.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Samsung CLX 8640 / ND
154 1439 DKK

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre fra 9 til 16, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i åbningstiden.

Lige siden vi begyndte at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udbuddet af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

BilligToner tilbyder en lang række produkter til printere fra , og herunder ser du udvalget af patroner til din CLX 8640 / ND. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible tonerpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Til nogle modeller fra sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale tonerpatroner, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange prints i samme gode kvalitet som originale tonerpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Læs mere

Følgende tonere passer til Samsung Printerpatroner CLX 8640 / ND

  • Samsung Printerpatroner CLX 8640

  • Samsung Printerpatroner CLX 8640 ND