Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 16.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Samsung CLX 8600
154 1439 DKK

Vi sælger en lang række produkter til Samsung-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din Samsung CLX 8600 Series. Vi bestræber os på at have det største udvalg til lige netop din printer, også kompatible tonerpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, da der løbende tilføjes nye produkter.

Siden vi begyndte at sælge billige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Til visse printere af mærket Samsung findes der såkaldte kompatible tonerpatroner. De er som regel væsentligt billigere end de originale tonerpatroner, men vores råd er, at man vælger de kompatible, da de stort set altid giver lige så mange udskrifter i samme gode standard som originale tonerpatroner. Kompatible tonerpatroner produceres ved at genbruge brugte patroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem klokken 8 og 16, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Læs mere

Følgende tonere passer til Samsung Printerpatroner CLX 8600

  • Samsung Printerpatroner CLX 8600