Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 16.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Samsung CLX 6240 / FX
350 1426 DKK

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 16, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i åbningstiden.

Til visse printere af mærket Samsung findes der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, da de stort set altid leverer lige så mange udskrifter i samme gode kvalitet som de originale. Kompatible tonerpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre mærker.

BilligToner.dk tilbyder et stort udvalg af produkter til Samsung-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din Samsung CLX 6240 / FX. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige netop din printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Læs mere

Følgende tonere passer til Samsung Printerpatroner CLX 6240 / FX

  • Samsung Printerpatroner CLX 6240

  • Samsung Printerpatroner CLX 6240 FX