Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 16.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Samsung CLX 6210 / FX
350 1426 DKK

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem kl. 8 og 16, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Til nogle printere af mærket Samsung findes der såkaldte kompatible tonerpatroner. De er som regel væsentligt billigere end de originale tonerpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, da de stort set altid giver samme antal prints i samme høje kvalitet som de originale. Kompatible tonerpatroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vi sælger et stort udvalg af tonerpatroner til printere fra Samsung, og herunder ser du udvalget af patroner til din Samsung CLX 6210 / FX. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din printer, også kompatible tonerpatroner, men synes du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Læs mere

Følgende tonere passer til Samsung Printerpatroner CLX 6210 / FX

  • Samsung Printerpatroner CLX 6210

  • Samsung Printerpatroner CLX 6210 FX