Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 16.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Samsung CLX 6200 FX / ND
350 1426 DKK

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem kl. 8 og 16, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i åbningstiden.

Til visse modeller fra Samsung sælges der såkaldte kompatible tonerpatroner. Disse er ofte en hel del billigere end de originale produkter, men vores råd er, at du køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange prints i samme gode standard som originale tonerpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Lige siden vi startede med at forhandle billige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Vi tilbyder et stort udvalg af tonerpatroner til Samsung-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din Samsung CLX 6200 FX / ND. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige netop din Samsung-printer, også kompatible tonerpatroner, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med denne side, idet der løbende lanceres nye produkter.

Læs mere

Følgende tonere passer til Samsung Printerpatroner CLX 6200 FX / ND

  • Samsung Printerpatroner CLX 6200 FX

  • Samsung Printerpatroner CLX 6200 FX ND