Samsung CLP

Samsung

Billige farvepatroner til Samsung CLP

CLP står for Color Laser Printer og udgør således Samsungs serie af farvelaserprintere, som blandt andet gør brug af Samsungs særlige ReCP-teknologi (Rendering Engine for Clean Page), hvorved der opnås en bedre farvegengivelse.

Mange af Samsungs printere er designet med en Eco-knap, som gør det muligt at spare på toner, papir og energi og dermed printe mere miljørigtigt. Helt i overensstemmelse med Samsungs generelle filosofi om at bidrage til et bedre globalt samfund.

Samsung har sin oprindelse i Sydkorea og har siden 1969 udviklet sin produktportefølje med køleskabe, vaskemaskiner, mikroovne, videomaskiner, fjernsyn, computere, mobiltelefoner – og naturligvis printere. Alt dette på under halvtreds år.

Flere af printerne i CLP-serien er udviklet i et kompakt, ergonomisk design, der gør det muligt at placere printeren direkte på skrivebordet, og Samsungs CLP er derfor velegnet til hjemmekontoret, ligesom flere af printerne i serien lever op til kravene på en arbejdsplads. 

BilligToner fører alle slags tonere til CLP-printere fra Samsung – det vil sige både sort-hvide tonere og farvetonere (gul, cyan og magenta) – og du kan vælge mellem både de originale tonere fra Samsung og kompatible tonere fra tredjepart. Sidstnævnte er billigere end de originale, men leverer stadig prints i høj kvalitet, og vi tøver derfor ikke med at anbefale det billige alternativ. 

Samsung har flere populære serier, og er du i tvivl om, hvilke patroner der passer til din printer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 27 66 66. Så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at finde det rigtige produkt. 

BilligToner tilbyder billig og hurtig fragt med GLS til din foretrukne adresse. Vi sender din ordre samme dag, såfremt du bestiller hverdage inden kl. 17, og vi har varen på lager. Og hvis du tilmelder dig som fordelskunde, optjener du rabatpoint på alle kompatible produkter.