Ricoh

Ricoh

Hos BilligToner er det vigtigt for os, at vi kan understøtte så mange forskellige printermærker som muligt, så alle vores kunder kan finde det, de behøver. Og printerpatroner til Ricoh printere er bestemt ingen undtagelse, uanset om du søger efter printerpatroner til printere i MP- eller AFICIO MP-serierne.

Find nemt din printer. Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

Ricoh printerpatroner til lave priser

Japanske Ricoh bliver etableret i 1936, og selv om firmaets hovedsæde i dag stadig ligger i Japan, er Ricoh blevet en verdensomspændende koncern med afdelinger i omkring 200 lande. Op gennem tresserne og halvfjerdserne var det hovedsagligt armbåndsure til det japanske og internationale marked, som udgjorde Ricohs hovedproduktion, men herefter blev fokus især fremstillingen af kopimaskiner, som for alvor tog fart frem mod år 2000, hvor Ricoh var den førende producent af kopimaskiner i verden.

Nu består Ricohs produktion primært af faxmaskiner, digitalkameraer, fotokopimaskiner og printere, herunder printerpatroner. Det er især arbejdspladser, der nyder gavn af de effektive multifunktionsprintere fra Ricoh, som efterhånden har vundet stor udbredelse i det meste af verden. Printere i Aficio-serien, der blev lanceret i det meste af verden i 1996, er særligt populære.

Det er især Ricohs erfaring med at udvikle og fremstille optisk teknologi til brug i for eksempel fotokopimaskiner, der har dannet grundlaget for vore dages multifunktionsprintere. Her får Ricohs kunder virkelig noget for pengene, og det er tydeligt, hvordan virksomhedens mangeårige ekspertise kommer forbrugerne til gavn i form af fremragende udskrifter i bedste kvalitet.

Ricohs danske kontorer ligger i Vallensbæk Strand, Aarhus og Kolding, hvor der er i alt knap 200 ansatte. Og vi hos BilligToner betjener også mange danske kunder, som køber Ricoh printerpatroner til vores lave priser. Den lave pris gælder også leveringen – og det er uanset, om du køber én eller ti Ricoh printerpatroner.

Vi forhandler Ricoh printerpatroner mange af de efterspurgte serier: Ricoh Aficio SG, Ricoh C 7501, Ricoh Aficio MP, og Ricoh SP, Ricoh Imagio Neo, Ricoh C 2500, Ricoh Pro, Ricoh Aficio SP, Ricoh Aficio og Ricoh MP. Og blandt Aficio-printerne findes flere af de populære printermodeller, herunder Ricoh Aficio 2032, Ricoh Aficio 1027 og Ricoh Aficio 3030.

Vi forhandler originale og i visse tilfælde også kompatible printerpatroner Ricohs printere. I sidstnævnte tilfælde er der desuden både prisgaranti på printerpatronerne og fordelskundeordning. Som fordelskunde får du rabatpoint, når du køber kompatible printerpatroner, uanset om det er til printere fra Ricoh eller et af de andre mærker, vi fører. De optjente rabatpoint kan du bruge, næste gang du køber kompatible printerpatroner hos BilligToner – og igen er det lige meget, hvilket printermærke du køber til.