Olivetti

OLIVETTI

Det er en af vores helt klare førsteprioriteter, at BilligToner kan forhandle printerpatroner til flest mulige printermærker. Derfor er printerpatroner til Olivettis printere også repræsenteret i vores store udvalg, uanset om du er på udkig efter printerpatroner til COPIA- eller D Color-serierne – eller måske en helt tredje af Olivettis printerserier.

Find nemt din printer. Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

Konkurrencedygtige priser på Olivetti printerpatroner

Olivettis historie kan føres tilbage Italien, hvor virksomheden grundlægges i 1908, og siden har den italienske elektronikvirksomhed udviklet sig gennem et århundrede med fremstilling af skrivemaskiner og helt frem til vore dage, hvor Olivetti både producerer smartphones, computere, tablets og naturligvis printere og printerpatroner. Det er Telecom Italia, der i da ejer Olivetti, som stadig har hovedsæde i Italien.

Olivettis første computer hedder Programma 101 og bliver sendt på markedet i 1964. Computeren bliver straks en stor succes, og det bliver samtidig startskuddet på en udvikling, hvor skrivemaskinen langsomt må begynde at vige pladsen for computeren og med tiden også lommeregnere, mobiltelefoner, tablets og printere, som i dag udgør nogle af Olivettis kerneprodukter.

Blandt Olivettis nyeste produktserier finder vi LINEA_OFFICE fra 2007, der omfatter computere og printere designet af Jasper Morrison, og OliPad’en fra 2011, som er Olivettis første tabletcomputer. Det har dog ikke betydet, at Olivetti har indstillet sin produktion af printere og printerpatroner – de produceres stadig, og der kommer hele tiden nye modeller til.

Det er især Olivettis multifunktionelle printere, der har vundet indpas på mange arbejdspladser, hvor de slidstærke modeller passer perfekt til en hverdag med masser af udskriftsopgaver, som helst skal forløbe hurtigt og gnidningsfrit. Hos BilligToner bestræber vi os naturligvis også på at leve op til de krav, en moderne arbejdsplads stiller, så bestiller du dine Olivetti printerpatroner hos os, vil vi sørge for hurtig og effektiv levering lige til døren på din arbejdsplads.

Vi forhandler Olivettis originale printerpatroner til flere af de populære serier: Olivetti D Color, Olivetti Copia, Olivetti PG og Olivetti D Copia. Blandt modellerne i D Color serien har vi fx printerpatronerne til både Olivetti D Copia P 2226 og Olivetti D Copia MF 3000, og i D Copia serien til printermodellerne Olivetti D Copia 4024 og Olivetti D Copia 4003. Du finder printerpatronerne i vores webshop ved under ”Mærke” at vælge Olivetti og derefter den serie og model, du ønsker.

Og hvis du har svært ved at finde den rigtig printerpatron eller oplever andre problemer, så kontakt blot vores kundeservice på telefon 70 27 66 66 eller mail: info@billigtoner.dk. Der er åbent man-fredag fra kl. 8 til kl. 17.