Lexmark Optra C 772 / DN / DTN / N

Lexmark
Lexmark Optra C 772 / DN / DTN / N
0 0 DKK

Til visse printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

BilligToner sælger en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Optra C 772 / DN / DTN / N. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men mener du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der løbende lanceres nye produkter.

Lige siden vi startede med at sælge billige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Lexmark Optra C 772 / DN / DTN / N

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

92% positive anmeldelser

Se de nyeste her

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer