Lexmark Optra C 522 / N

522 / N Lexmark
Lexmark Optra C 522 / N
401 451 DKK

Til nogle modeller fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

BilligToner sælger et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Optra C 522 / N. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige netop din standard-printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Lige siden vi begyndte at forhandle prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Lexmark Optra C 522 / N

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

91% positive anmeldelser

Se de nyeste her