Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Lexmark M 5170
445 2071 DKK

Til visse modeller af mærket Lexmark sælges der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale tonerpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange prints i samme høje kvalitet som de originale. Kompatible tonerpatroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Siden vi startede med at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udvalget af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre mærker.

BilligToner forhandler en lang række tonerpatroner til printere fra Lexmark, og herunder ser du udvalget af patroner til din Lexmark M 5170. Vi bestræber os på at have det største udvalg til lige netop din printer, herunder kompatible tonerpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, da der en gang mellem lanceres nye produkter.

Læs mere

Følgende tonere passer til Lexmark Printerpatroner M 5170

  • Lexmark Printerpatroner M 5170